Recenze Obchodu

Zdenek Otčenášek
2019-08-03

Super

Nemá chybu

Pomohla vám tato recenze? Ano Ne
Adéla Š.
2017-09-27

Blackview tel

Absolutní spokojenost s tímto vebem.Nejdřív jsem měla obavy ale jednání majitele webu je velmi svižné.Děkuji budu vás jen doporučovat a těším se na další nákup.

Pomohla vám tato recenze? Ano Ne
Phar.Lap
2017-05-26

ZCela báječný nákup!

Zakoupila jsem zboží, které je V ČR zbytečně předražené! Jsem nadmíru spokojena jak s kvalitou zboží, tak s jeho dodáním:) Naprostá spokojenost - už jsem obchod doporučila známým!

Pomohla vám tato recenze? Ano Ne
Myšička
2017-01-12

kabel na kameru

Jsem velice spokojena.u firmy dárky s Číny objednávám pravidelné. Už jsem koupila hodně zboží. S pánem je příjem na domluva ochota .nakoupím zas.

Pomohla vám tato recenze? Ano Ne
Gottsteinova.Kveta
2016-11-07

Selfie tyč

Selfie tyč funguje,v poradku,doporučuji ostatnim.

Pomohla vám tato recenze? Ano Ne
Honza
2016-10-01

digitizer na telefon přišel v pořádku,jen doprava s českou poštou vázla .jinak obchod doporučuji

Dárky z Číny

Pomohla vám tato recenze? Ano Ne
Myšička
2016-08-19

couvaci kamera, led projektor do dveří

Zboží přišlo pořádku. Rychle doručení. s panem je Dobrá domluva i ochota příští objednám zas .

Pomohla vám tato recenze? Ano Ne
Petr
2016-06-15

Výborný obchod !!!

Výborný E-Shop, zboží došlo po pár dnech jak bylo deklarováno.<br /> Emailová komunikace naprosto perfektní.<br /> Kvalitní produkt z Číny, /protože stejně je všechno z číny/a bez vedlejších starostí a problémů.<br /> Kupoval jsem na EBAY, už nebudu. Za ty nervy, že pošlete někomu předem peníze a on nic nepošle to nestojí.<br /> Jsou tam také "šmejdi" co jim pošlete peníz a oni vám jen email, že to odeslali a půl roku nějak nic...

Pomohla vám tato recenze? Ano Ne
Pavel
2016-06-01

Cubot

Telefon super. Za týden mi byl doručen. Komunikace v naprostém pořádku. Děkuji a doporučuji všem.

Pomohla vám tato recenze? Ano Ne
Ju la
2016-05-03

TV BOX ANDROID MXQ Pro 5905

Je to malá krabička na spojenie zo svetom z TV . Postoj obchodu<br /> hodnotím kladne. Zásielka bola odoslaná 28.4.2016 a verte alebo nie došla 2.5.2016 v poriadku a nepoškodená . Neuveritelné

Pomohla vám tato recenze? Ano Ne
Gottsteinova.Kveta
2016-02-21

Telefon,pouzdro,MP4,zdroj

dobré ceny za zboží, dlouhá dodací doba, vše dorazilo v pořádku

Pomohla vám tato recenze? Ano Ne
Zdenek
2016-01-19

Leagoo Elite 1

Zdravím všechny 6tého ledna jsem objednal 19tého ledna mám doma,Jsem velice spokojen.<br /> SUPER DOPORUČUJI

Pomohla vám tato recenze? Ano Ne
Miroslav Ř.
2016-01-04

Lenovo A916

Doporučuji všem opravdu výtečný přístup k zákazníkovi moc děkuji.

Pomohla vám tato recenze? Ano Ne
vajda
2015-06-08

vše ok. doporučuji

výborný

Pomohla vám tato recenze? Ano Ne
Radek
2014-12-29

Vše OK

Sluchátka do uší (pecky) KEENION, <br /> CUBOT GT95 4", <br /> LAUDE PULSE S800 5"

Pomohla vám tato recenze? Ano Ne
Renata
2014-08-09

THL 5000

Telefon super, doprava přes DHL vyšla než levněji než doprava zdarma podobného telefonu přes Českou poštu a jejich clo a poplatky za vyřízení a ještě jsem měla telefon za 4 dny doma. Služby a reakce obchodu na jedničku :-).

Pomohla vám tato recenze? Ano Ne
veronika
2014-04-25

Mobilní telefon Cubot

Mobil pracuje na výbornou. Super komunikace s obchodem, rychlá pomoc při řešení problémů (celnice) Jen bych příště nespoléhala na českou poštu. Nemusí to ani vyjít levněji, obzvlášť když prošla zásilka celnicí v ČR. Jinak vše na jedničku. Vřele všem doporučuji

Pomohla vám tato recenze? Ano Ne
Breedik@seznam.cz
2013-12-02

Hodinky CURREN Fashionable Quartz Round Wrist Watch

S hodinkami jsem spokojený, zatím fungují, vypadají skvěle, došli mi velmi brzy to jsem nečekal a komunikaci obchodu hodnotím na výbornou.

Pomohla vám tato recenze? Ano Ne